Sankthans-helga

Jeg har hatt en veldig fin helg frem til nå. Den yngste lillesøsteren min fikk sommerferie på torsdag, så hun og mamma kom på besøk. Lillesøsteren min ble liggende over. På fredag ble hun med til frisøren, før vi gikk til biblioteket hvor vi satt og leste hver vår bok i én times tid. Kjekt å ha litt samme interesser, haha.
 


#yolo


Anbefaler virkelig denne boka!


Det gjemmer seg en lillesøster på dette bildet.


Slipper selvfølgelig ikke unna den digitale tidsalderen vi lever i.


På fredag ble lillesøsteren min hentet av stefaren min, og litt senere kom lillebroren min på besøk (har lyst til å si "lille"-bror - han er jo mye høyere enn meg). Han overnattet frem til i dag, noe som var veldig koselig. Det er så fint å ha god plass, slik at man faktisk kan ha gjester.

På lørdag dro jeg og samboeren min hjem til foreldrene hans, hvor vi var invitert på Sankthansfeiring. Vi satt og grillet i naustet i flere timer, noe som var veldig hyggelig. Jeg spiste meg altså så mett på burgere, maiskolber, grønnsaksspyd, grillet cherrytomat og banan m/sjokolade i folie. Moren hans hadde også lagd veganske bringebær-muffins til oss - hun er så snill og omtenksom. Når vi kom inn vant jeg i UNO - som er ett av de eneste spillene jeg faktisk har flaks i, haha.

I dag sov vi lenge hele gjengen, og lillebroren min dro hjem for ikke så lenge siden. Jeg tror dette kommer til å bli en slapp og rolig søndag - akkurat slik jeg liker det.

Håper du får en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renate Steffenhaugen

Renate Steffenhaugen

23, Sortland

Hei! Jeg heter Renate og kommer fra Nord-Norge. Jeg har merket at skriving har en terapautisk effekt på meg, så planen er å bruke denne bloggen til å reflektere rundt livet og verden vi lever i og generelt skrive om alt som interesserer meg. Jeg er en stor fan av åpenhet og bryting av tabuer, så jeg føler at det er på tide at jeg selv bidrar til dette. Jeg brenner for temaene psykisk helse og veganisme.

Kategorier

Arkiv

hits